gipsa-apmetums-gatavais-vai-pulveri

ĢIPŠA APMETUMS – GATAVAIS VAI PULVERĪ. KO IZVĒLĒTIES?

gipsa-apmetums-gatavais-vai-pulveri

Šo jautājumu bieži uzdod cilvēki, kas gatavojas ieguldīt naudu. Vissvarīgākais jautājums, izvēloties apmetumu – gatavas masas vai pulvera formā –, ir šāds: cik svarīgs man ir apmetuma veikšanas laiks un kāds ir mans budžets šim uzdevumam?

Gatavs ģipša apmetums (rūpnieciski pagatavotas masas formā) piemērots tiem investoriem, kuriem galvenais kritērijs ir laika ietaupīšana.

Pēc spaiņa atvēršanas ar gatavu NIDA PRO vai NIDA Efekts masu (tā sauc mūsu piedāvājuma apmetumus), var nekavējoties uzsākt darbu. Tas ietaupa apmēram 20 minūtes laika. Lietojot apmetumu pulvera formā, strādniekam nepieciešams tieši ap 20 minūtēm, lai sagatavotu maisījumu, proti, sajauktu un gaidītu, līdz tas sasniedz pareizo konsistenci.

Atbilde uz virsraksta jautājumu ir vienkārša – gatavs ģipša apmetums nozīmē ātrāku celtniecības darba progresu; pulverveida apmetums ir lētāks, taču tā lietošana palēnina celtniecības procesu.

KURU ĢIPŠA APMETUMU / GATAVO MASU IZVĒLĒTIES? Zīmols NIDA piedāvā četrus ģipša apmetuma veidus:

NIDA PRO gatavā masa NIDA Efekts gatavā masa NIDA Gludā ģipša apmetums pulverī NIDA Eko ģipša apmetums pulverī Gatavā masa NIDA PRO ir daudzpusīga dolomīta špakteļmasa manuālai ģipškartona plākšņu šuvju aizpildīšanai, kā arī manuālai vai mehāniskai visas virsmas sienu un griestu špaktelēšanai. Izvēlamies to situācijās, kad vēlamies, lai apdares darbi tiek ātri pabeigti, jo pēc spaiņa atvēršanas tā ir gatava lietošanai. Lietojot gatavu NIDA PRO masu, nevajadzētu apšaubīt produkta kvalitāti. Varat būt pārliecināti, ka iegūsiet labi sajauktu konsistenci, kas ir piemērota tūlītējai lietošanai.

UZMANĪBU! Pēc darba pabeigšanas cieši jānoslēdz trauks, lai varētu izmantot produktu turpmākajam darbam nākamajā dienā.

Gatavā masa NIDA Efekts ir dolomīta špakteļmasa, kas paredzēta vienīgi minerālas virsmas špaktelēšanai. Tiem, kuriem nepieciešams produkts, ko var izmantot arī ģipškartona plākšņu šuvju aizpildīšanai, jāizvēlas iepriekš aprakstītais NIDA PRO. Gatavā NIDA Efekts masa ir lētāka par NIDA Pro. Turklāt tā ir piemērota lietošanai uzreiz pēc iepakojuma atvēršanas, un tas ļauj ietaupīt laiku

To var uzklāt gan manuāli, gan mehāniski.

UZMANĪBU! Pēc darba pabeigšanas cieši jānoslēdz trauks, lai varētu izmantot produktu turpmākajam darbam nākamajā dienā.

Kas vēl jāzina, izvēloties gatavu špakteļmasu? Gatavā NIDA PRO masa ir cieta pēc izžūšanas un piemērota mehāniskai berzei. Gatavā NIDA Efekts masa nav tik cieta, tāpēc piemērota manuālai berzei.

NIDA Gludā ir ģipša apmetums pulverī manuālai vai mehāniskai sienas un griestu virsmas špaktelēšanai. Izvēlamies šo produktu, lai samazinātu remonta izmaksas. Tad var paļauties uz aptuveni 30% materiāla ietaupīšanas uz 1 m2, salīdzinot ar NIDA PRO. Apstrādājot lielas virsmas, tas patiešām ir jūtams.

Pareiza produkta izvēle nav grūta, ja zinām, ko tieši meklējam un cik mums ir laika un budžeta.

Izvēloties vajadzētu ņemt vērā arī ceturto produktu no ģipša apmetumu grupas – ģipša apmetumu NIDA Eko

NIDA Eko ģipša apmetums uz sintētiskā ģipša bāzes ar specializētu pildvielu maisījumu. Izstrādāts, lai veiktu manuālu visas minerālas sienu un griestu virsmas špaktelēšanu iekštelpās. Tas ir arī piemērots plaisu un nelielu bojājumu aizpildīšanai remonta un apdares laikā. Vidējais patēriņš ir apm. 1,0 kg/m2/mm.

PĀRBAUDI CENAS UN CITAS APMETUMA ĪPAŠĪBAS:

NIDA Pro gatavā masa NIDA Efekts gatavā masa NIDA Gludā ģipša apmetums pulverī NIDA Eko ģipša apmetums pulverī Kas vēl jāzina, izvēloties ģipša apmetumu pulverī? NIDA Gludā ģipša apmetums izrāda vidēju cietību pēc izžūšanas, savukārt NIDA Eko ģipša apmetums ir vēl mazāk ciets. Tas nozīmē, ka pēdējais minētais ir vienkāršāks manuālā berzē.

< Back

 

 

Inovatīvi, gudri un efektīvi risinājumi

Pārbaudīti un sertificēti risinājumi

Nodošanās ilgtspējīgai būvniecībai